Waar staan wij voor?

Ontzorgen en meedenken

Leerbedrijf en stage:

A.H. Automatisering is een officieel stage bedrijf. Wij hebben de opties voor MBO 4 en HBO. We bieden de optie om het vak van ICT netwerkbeheer en applicatie programmeur met kennis van PHP en MySQL de talen Delphi, Asp.Net en C# te leren of je kennis uit te breiden. Door onze brede activiteiten als bedrijf kunnen wij ook een breed programma aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inrichten en onderhouden van Terminal Server, of het ontwikkelen van web of mobiele applicaties. Heb je interesse, stuur je CV naar sollicitatie@ah-automation.nl  en vergeet in je CV niet de periode van stage te vermelden, het vakgebied en je ervaring. Je krijgt dan altijd een reactie op je mail. Bij gebleken geschiktheid en inzet tijdens je stageperiode, is er altijd een mogelijkheid op een baan. We zijn altijd op zoek naar goede mensen met gevoel voor het vak. Wil je een keer een snuffelstage van max 2 weken, stuur dan ook je CV, en we kunnen de mogelijkheden bespreken.

Werken bij AH

Op dit moment zijn wij opzoek naar:

Applicatieprogrammeur
Heb je kennis van Visual studio, Xamarin, en weet je ook nog om te gaan met SQL Server dan kunnen wij je een uitdagende functie bieden op ons kantoor in Moordrecht.

Netwerkbeheerder
Heb je kennis van Windows server netwerken 2012 en hoger, kennis van officeapplicaties, ben je innovatief en wil je zeker meer ontwikkelen in het netwerkbeheer dan kunnen wij je een uitdagende functie aanbieden.

Stuur je een relevante CV naar office@ah-automation.nl, dan krijg je altijd een reactie.

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

WILT U VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Sorry, we zijn niet online op dit moment. Laat een bericht achter.

Naam
* Email
* Bericht
Heb je een vraag?

Wij helpen je graag. Stel je vraag en wij komen zo snel als mogelijk bij je.

Naam
* Email
* Vraag
We zijn online!
Feedback

Laat ons weten wat je vindt.

Bent je tevreden over onze dienstverlening?