paSys modules

Meer dan 25 modules waar u uit kunt kiezen

Relatie beheer

In de Relatie Module worden alle gegevens van een relatie verzameld en onderhouden. Van telefoonnummers, afleveradressen, certificeringen, en alles wat te maken heeft met standaard levergegevens (afleverdag, beldagen, GTIN gegevens…). Maar ook assortimenten en prijslijsten. Ook kunnen hier speciale documenten gekoppeld worden (bv andere taal). U kunt aan een relatie een uniek nummer hangen. Aan dit nummer kunt u een aantal gegevens koppelen welke door het hele proces van orderinvoer voor een belangrijk deel standaard.

Weeg Module

Een complete module voor de werkvloer, voor de hele werkvloer heeft paSys slechts 1 programma, dat alle processen kan beheren, inkomende goederen, verplaatsen, inventarisatie, palletarisatie, ompakken, traceerbaarheid, sub voorraad systemen enz…Behoren tot de mogelijkheden in het programma.

EDI

Electronic Data Interchange (EDI) is een standaard voor de elektronische uitwisseling van bepaalde bedrijfsdocumenten. paSys heeft een eigen EDI gateway dat betekend dat wij directe koppelingen kunnen maken naar allerlei sub processen in paSys. EDI en EAN koppelingen behoren tot de onderdelen van paSys.

Human Resource Management

Kortweg HRM. Hierin worden de gegevens van personeelsleden onderhouden. De standaard zaken zoals:

 • geboortedatum
 • datum in dienst
 • maar ook werkroosters
 • en toegangscontroles

De werkroosters zijn dan weer te combineren met de klokmodule. Er kunnen o.a. rapporten uitgedraaid worden, met overzichten van gewerkte uren.

Calculatie Productie Unit

Calculatie voor het beheren van een oa productie afdeling behoord ook tot de onderdelen van het paSys programma. Koppelen van prijzen aan Registratie (dotnummers) van productie gemaakt in uw productie omgeving, de calculeren van dag en kostprijzen, het maken van een calculatieoverzicht en het genereren van calculaties enz.

Inkoop Module

Deze module heeft alles wat nodig is om de afdeling inkoop zo compleet mogelijk te laten functioneren. Ontvangstgegevens, orderheer, palletregistraties zijn hier een onderdeel van. Na het ingeven van de bestel gegevens kan elke gebruiker welke het voorraad systeem mag raadplegen direct zien wanneer de gegevens zijn besteld maar ook wat de verwachte leverdatum is van de betreffende order. Voor de voedingsmiddelen industrie kan direct bij het ingeven van de order de batch gegevens worden aangemaakt, dit kan het traceerbaarheids systeem direct worden gestart. Ook kan van deze order direct een EDI order worden aangemaakt. Voor de andere sub systemen in paSys kunnen diverse opvraag scherm en bestel signaleringen direct worden gekoppeld.

Warehouse

In de voorraad module heeft u een overzicht in de locatie en statussen van uw voorraad. Een overzicht op THT heeft u grip op welke artikelen er als eerst verwerkt dienen te worden, zodat de artikelen met de kortste THT als eerste verwerkt worden.

Item Management

De artikel module is de basis module voor het order en verkoop module. In deze module worden alle stamgegevens gekoppeld. Van Artikel omschrijving verdeeld over 3 regels, zoekcode, merk ver- en/of inkoop, inhoud, samenstelling, THT data, standaard label layout enz enz. worden hier gekoppeld. Hier wordt ook het onderhoud aan GTIN (zoals EAN nr.) voor digitale order verwerking.

 

Submodules:

Edi

Ticket System

Met het ticket systeem heeft u inzicht in de lopende trajecten binnen uw organisatie. Medewerkers zijn op de hoogte van elkaars activiteiten. Er kunnen herinneringen worden ingesteld. Als er uren geregistreerd worden, kan hiervan achteraf een analyse van worden gemaakt. Deze kan dan worden gebruikt om de kwaliteit van de organisatie te verbeteren.

Costing module

Geen beschrijving beschikbaar.

Cost price module

Geen beschrijving beschikbaar.

Bestel Online

Met onze software komen de orders direct vanaf de website in het ERP pakket. Dit gebeurt volledig automatisch. Anderzijds kunnen artikelen, assortimenten en prijs(afspraken) eenvoudig worden verwerkt naar uw website. Bezoekers van de site kunnen hun bestel geschiedenis inzien, zowel actueel als history. Als er een herhaal patroon is, kan een order uit het verleden, het begin zijn, voor de nieuwe order.

Foto’s:

Settings en Beheer

Met deze module kunt u instellingen van het pakket beheren. Documenten, labels en apparaat beheer, welke printers er aangestuurd moeten worden. Aantal afdrukken enz. enz. Hier kunnen ook terminal instellingen worden onder houden. Welke vragen er tijdens de verwerking van een order gesteld moeten worden (QMS). Welke documenten er op welk moment geprint moeten worden. Dit kan op papier, maar ook digitaal. En gebruikers en rechten kunnen hier worden beheerd

Foto’s:

Financieel

Naast uw boekhoudprogramma kan in paSys vele koppelingen verzorgen. Er zijn meerdere koppelingen op diverse niveaus mogelijk, wilt u paSys gebruiken als een order pakket gekoppeld aan bijvoorbeeld exact factuur, dan kan in de module financieel deze koppeling worden gemaakt.

Kiest u er voor om paSys alles te laten afhandelen maar wilt u wel een journaal boeking doorzetten dan kan dat natuurlijk ook. De financiële module bevat alle onderdelen welke nodig zijn in uw bedrijf.

Via de gateway module kunnen gegevens worden geïmporteerd en exporteert. Het importeren van openstaande posten, kredietlimieten enz. behoren tot de mogelijkheden. paSys kent al vele financiële pakket om mee samen te werken, dit zijn oa Exact (online), Accountview, Unit4, King enz. Zowel de dagboeken verkoop inkoop voorraad memoriaal, nog te ontvangen inkoop facturen, nog te ontvangen credit nota’s enz. behoren tot een deel van de te maken journaalposten in paSys.

Transport Management

Wat we vaak in bedrijven tegenkomen is het probleem, wanneer gaan we naar die klant toe of wanneer en om welke tijd in welke route enz. paSys heeft een logistieke koppeling voor de logistiek, u kunt niet alleen een route code aan een klant koppelen maar ook nog eens een Route code per dag en deze route kan dan ook weer gekoppeld worden aan een bepaalde auto.

Office Management

Geen beschrijving beschikbaar.

Quality Management System

Om de kwaliteit van het product te garanderen, moet er in het proces op de kwaliteit worden gecontroleerd. In het pakket kan worden ingesteld waar moet worden gecontroleerd. Er kan pas verder gegaan worden met een order als gestelde vragen zijn beantwoord. Hierdoor is paSys het uitgelezen programma om een certificering binnen uw bedrijf te verkrijgen of behouden. Diverse van onze klanten zijn in het bezit van een HACCP of BRC certificering.

Point of Sale

Heeft uw bedrijf een winkel met verkoop, kan paSys worden aangevuld met een POS (Point of Sale) module. Heeft u order gemaakt die door de klant worden afgehaald en ook moeten worden afgerekend dan heeft paSys ook hier een sluitende optie voor.

Planning Management

In de voorraad module heeft u een overzicht in de locatie en statussen van uw voorraad. Een overzicht op THT heeft u grip op welke artikelen er als eerst verwerkt dienen te worden, zodat de artikelen met de kortste THT als eerste verwerkt worden.

Voorraad

In de voorraad module heeft u een overzicht in de locatie en statussen van uw voorraad. Een overzicht op THT heeft u grip op welke artikelen er als eerst verwerkt dienen te worden, zodat de artikelen met de kortste THT als eerste verwerkt worden.

Technical administration and Maint

Geen beschrijving beschikbaar.

Forecast and planning system

Om enigszins rekening te kunnen houden met de in te kopen goederen, of de te produceren goederen, kunt u via prognose een schatting laten doen van wat deze klant gaat afnemen in nabije of verre toekomst.

Crop Management

Geen beschrijving beschikbaar.

Verkoop module

De module verkoop is de plaats waar orders worden ingevoerd. De orders zijn gegroepeerd op status. Hierdoor is er overzicht wat er met een order is gebeurt. Is er al aan de order begonnen, of is hij al gereed voor verzenden. En kan de faktuur al verzonden worden. Uiteraard kunnen ook afgewerkte orders opgezocht worden en als startpunt worden gebruikt voor een nieuwe order. Heeft een relatie assortiments- of prijs afspraken, worden deze automatisch verwerkt in een nieuwe order.

Track and Trace

Geen beschrijving beschikbaar.

Clock Management System

Koppel niet alleen uw productie uren maar ook de uren van de afdeling, kilogram prestatie manuur en veel meer aan het tijdsregistratie systeem.

Bij het doorontwikkelen en vragen van klanten hebben wij sinds kort ook een tijdregistratie systeem, met dit systeem is het mogelijk om de uren en aanwezigheid te koppelen aan uw ERP systeem, maar ook autorisatie, u kunt dmv een RFID of magneetstrip deuren en andere ruimtes beveiligen. Maar ook via een antenne systemen kijken wie zich in welke ruimte bevindt. Dit kan later weer gekoppeld worden aan uw VIOP telefoon systeem.

Het registratie systeem in compleet geïntegreerd met uw ERP systeem, u bent dus niet een persoon op diverse plaatsen aan het invoeren maar alles is beheerd en onderhoudsbaar op 1 locatie in het systeem.

Custom relation management

Geen beschrijving beschikbaar.

Gateway

paSys heeft een eigen gateway. Een gateway zorgt er voor dat data van de ene database in de andere komt. Orders worden in een extern pakket gemaakt. En via een EDI verbinding komt de order in paSys. De order wordt intern verwerkt en wordt via de gateway weer terug gemeld als gereed

Production Management

Geen beschrijving beschikbaar.

Recipe

Geen beschrijving beschikbaar.

WEB Module

De omschrijving van de WEB module volgt.

Wilt u een demonstratie van het systeem?

  0
  Connecting
  Please wait...
  Stuur een bericht

  Sorry, we zijn niet online op dit moment. Laat een bericht achter.

  Naam
  * Email
  * Bericht
  Heb je een vraag?

  Wij helpen je graag. Stel je vraag en wij komen zo snel als mogelijk bij je.

  Naam
  * Email
  * Vraag
  We zijn online!
  Feedback

  Laat ons weten wat je vindt.

  Bent je tevreden over onze dienstverlening?