Project Management & Advisering

De toegevoegde waarde van projectondersteuning door A.H. Automatisering ligt in een efficiëntere en effectievere uitvoering van uw projecten waardoor de slaagkans groter is en de kosten lager zijn. Medewerkers van A.H. Automatisering zijn immers “Professionals in Projectmanagement”!

Project Management Ondersteuning is een dienst voor projectmanagers. Elke projectleider besteedt een behoorlijk deel van zijn tijd aan administratieve handelingen, informatiegaring en kwaliteitsbewaking. Project Management Ondersteuning kan deze en andere handelingen overnemen of hierbij ondersteuning bieden. A.H. Automatisering Project Management Ondersteuning biedt projectleiders een sparringpartner en rechterhand, iemand met specifieke kennis op het gebied van projectmanagement en de bijbehorende software (bijvoorbeeld van een planning-, financieel- of ERP softwarepakket).

Project Management Ondersteuning wordt veelal ingezet bij grotere projecten en bij klanten die al een interne projectmanager hebben benoemd, die er bijvoorbeeld andere lijnactiviteiten naast heeft.