paSys ERP Software

paSys is een door A.H. Automatisering intern ontwikkeld ERP systeem dat uit veel verschillende modules is opgebouwd. Het pakket is gericht op werkzaamheden van administratie, intern en extern voorraad, expeditie, transport, inkoop, verkoop tot logistiek.

Het pakket kan ingezet worden bij kleine productie omgeving tot zeer complexe productie managementsysteem, waarin kostprijs receptuur calculatie gewenst zijn. In de variëteit van de modules is traceerbaarheid, registratie en evt. wegen een primaire sleutel in het pakket. Door de vele innovaties staat het pakket niet stil, met een grote regelmaat zijn er updates beschikbaar.

Terminals op werkvloer hebben vaste functies, zo kunnen ze ingezet worden voor het ontvangen van goederen tot de verkoop of cross-docking registratie. Ook het aanpassen van talen in het pakket behoren tot de mogelijkheden. Wordt een operator herkend als Pools, dan kunnen we middels een gebruikersinstelling snel de terminal omzetten naar een andere taal.

Het koppelen van (rand)apparatuur is ook een mogelijkheid. Denk hierbij aan verpakking systemen, tijd- en temperatuurregistratie, en bezettingsgraad van productielijnen. Een office managementsysteem om eenonlinebestelsite snel te koppelen. U beheert alles vanuit één locatie. Kijk naar de modules voor alle mogelijkheden. Ook de autorisatie is door het gehele pakket regelbaar; wie mag in welke module, tot autorisatie op terminalniveau.

Onze klanten zijn de navigator van ons pakket. Door hun vragen en wensen bouwen wij nieuwe mogelijkheden die dan als standaard in onze modules worden verwerkt en beschikbaar worden gesteld voor al onze gebruikers. Ook wetgeving is vaak een navigator voor onze ontwikkelingen. De laatste updates voor traceerbaarheid zijn beschikbaar, maar ook de nieuwe wetgevingen als AVG wordt door ons op de voet gevolgd.