Waar staan wij voor?

Ontzorgen en meedenken

SINDS

1989

OORSPRONG

Ons bedrijf heeft sinds 1989 gespecialiseerde branchegerichte software ontwikkeld, met gebruikers in Nederland, België, en Duitsland. Onze relaties zijn veelal werkzaam in de food industrie zoals vlees- en visverwerkers, kant- en klaar-maaltijden, en groente en fruit.

A.H. Automatisering ontwikkelt diverse applicaties gericht op een ERP productieomgeving, voor kantoor, op de werkvloer, planning, logistiek, en Web/Cloud. Om te zien wat de mogelijkheden van onze software zijn, klik dan op paSys Software.

JARENLANGE ERVARING

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een totaaloplossing bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos; servers, terminalservers, PC’s, printers, scanners, VOIP, Cloud, VM oplossingen enz. Omdat ieder bedrijf anders is zullen we ook per bedrijf een opzet maken om een passende oplossing aan te kunnen bieden. Oplossingen kunnen met of zonder draad, lokaal, of “in the Cloud”. Wij onderzoeken altijd wat de best passende oplossing is voor uw organisatie en passen deze dan toe, met de grootste toewijding.

UITGEBREIDE SERVICE

Onze dienstverlening houdt niet op bij de deur. Ook de 8 tot 5 mentaliteit is geen optie bij ons. Productiebedrijven start veel eerder met productie en in drukke periodes van het jaar kan de druk aanzienlijk verhogen. Dan is AH een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft. Voor onze klanten proberen we altijd een calamiteiten plan te hebben, wat als….

In eigen beheer ontwikkelen wij applicaties waardoor u en uw klanten de optimale weg naar orders, order overzichten en statussen van uw bestellingen kunnen worden ingezien en onderhouden. Ook het opzetten van assortimenten behoort tot een van de vele mogelijkheden.

Wij staan graag voor u klaar, mocht u vragen hebben over wat A.H. Automatisering voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Indien u het contact formulier invult, nemen wij op zeer korte termijn contact met u op.

WILT U VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

  0
  Connecting
  Please wait...
  Stuur een bericht

  Sorry, we zijn niet online op dit moment. Laat een bericht achter.

  Naam
  * Email
  * Bericht
  Heb je een vraag?

  Wij helpen je graag. Stel je vraag en wij komen zo snel als mogelijk bij je.

  Naam
  * Email
  * Vraag
  We zijn online!
  Feedback

  Laat ons weten wat je vindt.

  Bent je tevreden over onze dienstverlening?