Voor een klant in de Vleesindustrie hebben wij een Web-App gemaakt die ook zonder internet werkt. Het is mogelijk deze APP om te zetten naar andere vormen waarvoor het ook voor uw bedrijf naadloos kan aansluiten op uw wensen. Alle afbeeldingen, teksten en inlogmogelijkheden zijn aan te passen.

De Corona App is bedoeld om werknemers, voordat ze op locatie komen, te controleren op Corona verschijnselen. De App moet correct worden ingevuld om toegang tot vervoer en/of locatie te verkrijgen.

Het resultaat van de test wordt gekoppeld aan de werknemer. Ook kan er een rapport worden gegenereerd waarin de resultaten zichtbaar zijn. Als de uitslag positief is, wordt er een mail verzonden naar het bedrijf. En wordt de werknemer de toegang ontzegt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel dan naar 0182-758000 of stuur een e-mail naar helpdesk@ah-automation.nl.

De APP is in te regelen met verschillende talen.

In deze APP, wordt het pasnummer van de geboortedatum van de werknemer gebruikt als authenticatie. Zodat niet iedereen zomaar de vragenlijst gaat invullen.

De vragenlijst wordt getoond in een scrollbar met de mogelijke antwoorden, Ja of Nee. Wanneer alle antwoorden zijn ingevuld is het mogelijk om naar de laatste pagina te gaan.

De laatste pagina is voor het resultaat. Hier ziet de gebruiker een Groene Duim of een Rode Duim.

Deze pagina is de hele dag opnieuw op te roepen. vanaf de hoofdpagina. De volgende dag dient er een nieuwe vragenlijst te worden ingevuld.